Главная » Техника » Ovat pikavippi k21?

Ovat pikavippi k21?

14.02.2018

Jopa yliopistossa opiskellessani järjestin oman yrityksen. Tätä varten en tarvinnut valtavaa käynnistyspääomaa. Minun ei tarvinnut tehdä suuria investointeja lainkaan. Lisäksi olin opiskelija ja minulla ei ollut mitään taloudellisia säästöjä. Oman liiketoiminnan aloittamisesta luotoin vain tietoni ja taitojani. Ja ei menetetty. Ja pikavippi k21 auttoi minua saamaan pienen määrän rahaa, joka riitti ratkaisemaan organisaatiokysymyksiä. Kaikki alkoi harrastuksissani tietokonetekniikassa.

Takaisin kouluun minä itse voisin pura ja kokoa kaikki tietokone tai kannettava tietokone. Tekninen koulutus auttoi minua saamaan puuttuvat tiedot ja taidot, jotka päätin soveltaa käytännössä. Sitten tapahtui minulle järjestää oma palvelu tietokoneiden ja elektroniikan korjaamiseen ja huoltoon. Tämän hankkeen toteuttamiseksi tarvitaan vain vähän rahaa. Loppujen lopuksi, ainakin ensimmäistä kertaa, aion tehdä kaiken työn itse. Tarvitsin luottorahaa yksinkertaisten laitteiden hankkimiseksi ja myynninedistämistuotteiden ja käyntikorttien tuottamiseksi.

Yrityksen sivusto auttoi minua saamaan lainan ilman tarpeettomia vaikeuksia. Käytin rahaa hankkimaan tarvittavia laitteita, tilasin käyntikortteja yhteystietoineen ja aloin työskennellä. Aluksi auttamani elektroniikkalaitteiden korjaamiseen kavereilleni ja tuttavilleni. He puolestaan ​​suosittelivat minulle ystäviään. Iltapäivällä kävin yliopiston luokissa ja iltaisin olin mukana tietokoneiden, puhelimien ja kannettavien tietokoneiden korjauksessa. Pian minulla oli suuri asiakaskunta ja se toi mukanaan hyvän kuukausitulon. Ensimmäinen laina on jo pitkään maksettu. Tällä hetkellä kehitän omaa liiketoimintaani. Aion vuokrata pienen huoneen ja avata palvelukeskuksen. Todennäköisesti tähän tarvitsen melko paljon rahaa. Ja vaikka henkilökohtaiset säästöt eivät riitä, tiedän aina, mistä löydän varmaa taloudellista tukea. Siksi rohkeasti kääntää suunnitelmani ja ajatuksiani todelliseksi.